Home Combina cosmetica
Combina cosmetica
Combina cosmetica PDF Imprimare Email
Combina cosmetica
Scris de marinela21   
Marţi, 24 Mai 2011 07:03

O combina cosmetica reprezinta un aparat complex care este prevazut cu diverse functii de ingrijire a tenului si a pielii. Combina cosmetica este disponibila doar in saloane specializate, care se ocupa de tratamente de infrumusetare, insa oferta este variata, ca si in cazul combina audio. De cele mai multe ori, un astfel de aparat asigura tratarea deficientelor tenului sau imbunatatirea aspectului si sanatatii pielii.

O combina cosmetica este prevazuta cu diverse procedee de infrumusetare, cum ar fi de exemplu electroterapia celulara vibratorie. Acest procedeu asigura detoxifierea si tonifierea tenului, stimuland elastina care se gaseste in epiderma. In acest fel, productia de colagen se reimprospateaza si asigura o piele mai elastica si mai sanatoasa. Un alt procedeu existent la aceste combine este si peelingul cu ultrasunet, care exfoliaza si activeaza reinnoirea celulara.

Prin diversele tratamente oferite, combina cosmetica asigura eliminarea petelor pigmentate, a cicatricilor, comedoanelor si a altor asperitati sau urme vizibile. Pentru rezultate foarte bune, dincolo de tratamentul realizat cu ajutorul combina cosmetica, se recomanda si folosirea unei game de produse cosmetic specializate care sa asigure succesul interventiei. Mai exista si alte functii la o combina cosmetica, pentru fiecare problema a pielii in parte.

O combina cosmetica foloseste ultrasunetele pentru a stimula pielea umana, pentru a accelera metabolismul si pentru a imbunatati sistemul imunitar. De asemenea, ultrasunetele imbunatatesc circulatia sangvina si limfatica si ajuta la regenerarea celulara. Uneori, ultrasunetele pot fi folosite si pentru calmarea straturilor superioare si inferioare ale pielii. Hidratarea pielii este asigurata de o combinatie intre vapofor si ozon, care curata totodata porii in profunzime.

Mai exista si alte functii la o combina cosmetica. Una dintre acestea este functia de spray si vacum, care mai intai curata pielea de praf, resturi de machiaj sau sebum, dupa care pot fi aplicate diverse lotiuni sau substante hidratante cu ajutorul pulverizatorului. Combina cosmetica poate contribui si la stimularea secretiei hipofizei, deoarece creste cantitatea de hormoni.

Ultima actualizare în Marţi, 10 Mai 2011 07:57
 


Sondaje

Preferati o combina frigorifica no frost sau una normala?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com